Σάββατο, Απριλίου 06, 2013

ΣΦΗΝΑΚΙΑ

1. Οι κάτοικοι της Ελλάδας δεν ανέχονται να τους κατατάσσουν ανάμεσα στους πιο διεφθαρμένους λαούς του κόσμου.Απαιτούν να είναι Οι Κορυφαίοι!Γι΄αυτό αντιστέκονται  στην αφαίρεση των προνομίων ατόμων, ομάδων και τάξεων που λυμαίνονται επί δεκαετίες το Δημόσιο. 

2. Ποιος λαός θα πολεμούσε τόσο φανατικά για να μην αλλάξει τίποτε απ΄όσα τον οδήγησαν στη Χρεοκοπία;Ποιος λαός θα έμενε παγερά αδιάφορος στις εκκλήσεις των ελαχίστων τιμίων να βγουν οι πολίτες στους δρόμους για να καταργηθούν τα πάσης φύσεως φακελάκια, να διωχθούν οι πάσης φύσεως παρανομούντες, να μπει μια τάξη στο μπάχαλο της Δημόσιας Διοίκησης;

2. Ποίος  Έλλην πολιτικός αρχηγός έχει δύο πρόσωπα, σαν τον αρχαίο θεό Ιανό;Το ένα είναι για 
να κατακεραυνώνει το Μνημόνιο και το άλλο  για να το υπερασπίζεται;Για να σας διευκολύνουμε, σας λέμε ότι το επίθετό του αρχίζει από Σ.

3. Η ελληνική Βουλή στην παρούσα σύνοδο μοιάζει καταπληκτικά με το Τσίρκο Μεντράνο. Διαθέτει σαρκοφάγα  ζώα από την αυθεντική Ναζιστική ζούγκλα , κλόουν, παλιάτσους και κολομπίνες από την μεγάλη Σχολή της Κομέντια ντελ Κατίνας-Άρτε, δεινούς ισορροπιστές της Νηπτικής Σχολής του Ποντίου Πιλάτου, παιδοβούβαλους, τσιριχτρούλες και όρκες  της Εθνικιστικής των Υστερικών Σχολής, ζωντανά απολιθώματα της Μεσοπολέμιου Σταλινικής Περιόδου, μάγους ττης Παραδοσιακής Αδιάντροπης Πολιτικάντικης  Σχολής των Ειπα-Ξειπατζήδων , αλλά και ικανότατους αθλητές-λάστιχα, που καταπλήσσουν τους θεατές, όταν γίνονται κόμποι , συνδυάζοντας τη δυσκολότατη τεχνική της ταυτόχρονης ένωσης όλων των άκρων τους σε ένα συνασπισμό .

4. Η συνηθισμένη ατάκα  των Τροϊκανών ,κάθε φορά που πατάνε για έλεγχο στην Ελλάδα, είναι : «Εάν και η χιλιοστή απόφαση για τη διάσωση της Ελλάδας βγει λαθεμένη, τότε δοκιμάζουμε το χιλιοστό πρώτο μας λάθος!»


5. Η πιο αγαπημένη μου διασκέδαση είναι να πηγαίνω έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να χτυπάω τα κουδούνια. Όταν οι βουλευτές και οι υπάλληλοι βγαίνουν στα παράθυρα για να δουν ποιος είναι, τους φωνάζω «Λεφτά υπάρχουν!» και το βάζω στα πόδια...

6. Η πιο σοβαρή κατηγορία που μπορείς να προσάψεις σε μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη είναι να την αποκαλέσεις «ερωτική», ξέροντας ότι πέντε τόνοι σκουπιδιών ψάχνουν ημερησίως επί ματαίω για ΧΥΤΑ.

7. Οβριόκαστρο Κερατέας: το πρώτο εβραϊκό κάστρο που υπερασπίστηκαν με επιτυχία... Έλληνες πατριώτες των απορριμμάτων και των μπάζων.
Ευκαρπία Θεσσαλονίκης: εκεί όπου δεν μπορεί να καρποφορήσει η λογική με τόσους ανεγκέφαλους που  εμποδίζουν το σταθμό μεταφόρτωσης των σκουπιδιών.
Σκουριές Χαλκιδικής : ένα  βουνό με πυκνό δάσος
, όπου οι κάτοικοι της περιοχής  ενοχλούνται για το  σχεδιαζόμενο μεταλλείο χρυσού, αλλά δεν τους ενοχλεί ούτε λαθροϋλοτόμηση των δέντρων του για να γίνουν  καυσόξυλα ούτε η παράνομη οικοπεδοποίησή του...

8. Ελληνική παροιμία: «Προτιμότερο να διαμένεις σε σουίτα του Νοβοτέλ, παρά να είσαι ιδιοκτήτης ακινήτου στην Ελλάδα!».

9. Πρόταση ρεαλιστή ξένου  πολεοδόμου: "Ο μόνος τρόπος για να γίνουν φυσιολογικές πόλεις η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα , το Ηράκλειο, η Καβάλα, είναι να ανεβεί αισθητά η στάθμη της θάλασσας…"

10. Ελλάς: η χώρα όπου το Αλτσχάιμερ κατοχυρώνει  τα δικαιώματά του από την ηλικία των 15 χρόνων. 

15. Παγκόμια παροιμία: Είναι μάταιο να προσπαθείς να κάνεις τους ηλίθιους κατ΄εικόνα και ομοίωσή σου. Το πιθανότερο είναι να επιχειρήσουν  να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο με σένα. Και τότε την έβαψες, επειδή ως γνωστόν οι ηλίθιοι είναι περισσότεροι από τους γνωστικούς." 


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...