Τρίτη, Απριλίου 09, 2013

ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ



1. «Πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την προβολή της χθεσινής εκπομπής του Γ. Τράγκα με καλεσμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γ. Τράγκα. Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για τηλεοπτικό "στήσιμο" σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή του.

«Δεν περιμέναμε ότι η συνεχής διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τη μονομέρεια πολλών εκπομπών του ΣΚΑΪ θα έφτανε στο σημείο αυτό», προσθέτει.

Τονίζει τέλος ότι δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, «πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος».
______________
2.
«Πρόκληση προς τη Δημοκρατία», χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χθεσινή εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, με καλεσμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Η χθεσινή εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αποτελεί πρόκληση προς τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας, αλλά και ως προς τη δημοσιογραφική δεοντολογία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
_______________
3.«Προσβεβλημένος είναι ο δημοκρατικός κόσμος από τη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη θλιβερή παρουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Επί ώρες και χωρίς αντίλογο, ακούγονταν σε πανελλαδικό δίκτυο ένα κήρυγμα μίσους και ξενοφοβίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

«Η Δημοκρατία εκτός από ανοχή έχει και κανόνες. Ας το καταλάβουν όλοι ότι σε όλο τον προηγμένο κόσμο η αναπαραγωγή ρατσιστικών στερεοτύπων διώκεται ποινικά. Είναι ώρα να υψώσουμε μέτωπο απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα, αλλά και σε όσους με τη στάση τους συμβάλλουν στην προώθηση του ρατσισμού, του μισαλλόδοξου λόγου, υπηρετώντας τα σχέδια και τις απεχθείς αντιλήψεις και ιδέες της Χρυσής Αυγής» καταλήγει η ανακοίνωση.


Η Σκα(ϊ)τοπαρέα του Τράγκα. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...

Χυδαιότης χυδαιοτήτω του τσάμπα μάγκα  χυδαιότης
"Εγώ ΄μαι η μόνη παστρικιά!" κραυγάζει  η   βρομερότης.
Αναίσχυντα τα κονομά στη Σκάιλαντ  ο βέρος  μπαμπουίνος
κι  ο Αλαφούζος  στων Μίντια το θίασο  ο πρώτος καμποτίνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...