Παρασκευή, Απριλίου 05, 2013

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΤΕΧΝΗΣ

 ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΤΕΧΝΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΤ’ΑΒΡΕ

 "Les dimanches de Ville d’Avray"


Μια συγκλονιστική ταινία που κέρδισε το Όσκαρ ® καλύτερης ξένης ταινίας το 1962 για μια γλυκόπικρη φιλία ανάμεσα σε δύο τραυματισμένες ψυχές, που καταφέρνουν να βρουν τρυφερότητα και αγάπη σε έναν εχθρικό κόσμο.
Ο Πιέρ, ένας βετεράνος του πολέμου, βασανίζεται από εφιάλτες από την θητεία του στο Βιετνάμ όταν το αεροπλάνο του κατατρίφθηκε και σκότωσε κατά λάθος ένα αθώο παιδί. Ζεί με τη νοσοκόμα φίλη του, η οποία κρύβει ρομαντικά αισθήματα για εκείνον, ενώ κατά τύχη, μια μέρα βλέπει την Σαϊμπέλ, ένα μικρό κορίτσι, να παραδίδεται από τον πατέρα της σε ένα ορφανοτροφείο.
Ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να παραστήσει τον πατέρα της, προκειμένου να την σώσει από την ορφανή της μοίρα. Κάθε Κυριακή, οι δύο φίλοι περνάνε τη μέρα τους μαζί, αλλά σύντομα η στενή τους σχέση παρεξηγείται από τον κοινωνικό τους περίγυρο.
Διάρκεια: 106 min Κατηγορία: Δράμα Ηθοποιοί: ΧΑΡΝΤΙ ΚΡΟΥΓΚΕΡ (HARDY KRUGER) , ΠΑΤΡΙΣΙΑ ΓΚΟΖΙ (PATRICIA GOZZI) , ΝΙΚΟΛ ΚΟΥΡΣΕΛ (NICOLE COURCEL) Σκηνοθεσία: ΣΕΡΖ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΑΝ (SERGE BOURGUIGNON) Παραγωγός: ΡΟΜΕΝ ΠΙΝΕΣ (ROMAIN PINES) Σεναριογράφος: ΣΕΡΖ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΑΝ (SERGE BOURGUIGNON) , ΑΝΤΟΥΑΝ ΤΟΥΝΤΑΛ (ANTOINE TUDAL)

ΠΗΓΗ=>

The Uncut’s Store Weblog

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ=>Watch on YouTube 
  • Les dimanches de Ville d'Avray | Film complet et gratuit à regarder en version complète en ligne en streaming.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...