Σάββατο, Μαρτίου 02, 2013

ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ



 
«Υπάρχει εξωγήινη ζωή και υπάρχουν αποδείξεις, για όντα νοήμονα, τα οποία υπάρχουν και έχουν κάνει επισκέψεις. Αυτά τα γνωρίζουμε, διότι έχουν αφήσει τα χνάρια τους. Ο Παρθενών δεν γίνεται να είναι δημιούργημα από άνθρωπο, όπως και οι πυραμίδες» .
*
«Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το "Όχι" εξ' ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης».
*
«Η Χρυσή Αυγή πιστεύω πως είναι η σημερινή «17 Νοέμβρη». Θυμάμαι όταν ακόμα υπήρχε η 17 Νοέμβρη, έκανε κάποιους από τους μεγάλο – καρχαρίες, με διάφορα τερτίπια να σπαρταράνε, και κάποια στιγμή τους στέλνει ένα ραβασάκι μέσω κάποιας εφημερίδος – ανεξάρτητα αν στο τέλος αποκαλύφθηκε πως το πράγμα ήταν διαφορετικό – και τους είπε "κάτσε καλά, γιατί θα είσαι το επόμενο κελεπούρι μας!"Έτσι λοιπόν, μαζευόταν το πράγμα και σφίγγανε οι κώλοι» .



Notis Sfakianakis, Tragoudistis tis kakias oras
kai megas arloumpologos 
*********************************** 
 
"Η βλακεία δεν είναι μόνο νόσος, όπως συμβαίνει στις σπανιώτερες περιπτώσεις, αλλά και φυσική κατάσταση ορισμένων ατόμων, όπως συμβαίνει συχνότερα . Ο βλάκας, με την έννοια αυτή της φυσικής κατάστασης, μοιάζει με το ζώο και τον πρωτόγονο άνθρωπο, γιατί έχει ειδική έλλειψη δυνατότητος να σχηματίζει αφηρημένες έννοιες- και είναι γνωστό ότι όσο πιο πολιτισμένος είναι ο άνθρωπος, τόσο περισσότερο σκέφτεται με αφηρημένες έννοιες".

Ευάγγελος Λεμπέσης, "Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω"
Σημείωση Γεροντακου: Με  6 Ευρουδάκια θα αναλύσετε όλες τις περιπτώσεις  Ελλήνων βλακών, όπως για παράδειγμα του Νότη Σφακιανάκη...
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...