Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2013

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



"Το κακό δεν είναι που επηρεαζόμαστε από ξενικές ιδέες στην Ελλάδα (και πώς να γίνει αλλιώς;) ― το κακό είναι που δεν είμαστε ποτέ έτοιμοι για φρέσκιες ιδέες· τις προτιμούμε σιτεμένες ή συντηρημένες στο ψυγείο· όταν γίνουν αντικείμενο μαζικής εξαγωγής."
Γιώργος Σεφέρης7 Μάη 1950. Μέρες, Ε΄. Ίκαρος, 1977, σελ.177.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ
"Σήμερα , ποιητά μου, έχουμε επιλύσει το ιδεολογικό μας πρόβλημα με τον πιο απλό τρόπο! Αγοράσαμε τα συγκλονιστικά βιβλία των ελληναράδων βιβλιοπωλών, διαβάσαμε τα ευαγγέλια των νοσταλγών της νεοτάτης τάξης και... είδαμε το φως το αληθινό.
Τέρμα πια οι ύποπτες μαρξιστο-εβραϊκές  ιδέες!
Ξανά πίσω στις αιώνια φρέσκιες των προγόνων μας και των γιγάντων διανοητών της αρείας φυλής , οι οποίοι τα είπαν όλα, τα πρόβλεψαν όλα, τα έκαναν όλα! Απομένει να κάνουμε κι εμείς πράξη τα διδάγματά τους, να επαναφέρουμε τη δουλεία, το δωδεκάθεο , τις εκατόμβες,  τα τσιφλίκια, να κλείσουμε τις γυναίκες στα σπίτια, να μας διοικούν οι κοτσαμπάσηδες να μορφώνει τα παιδιά μας ο παπαδάσκαλος  με τα κολυβογράμματά του , να πηγαίνουμε στον κουρέα για τον πονόδοντο, να μας κάνουν αφαιμάξεις για την ποδάγρα και ξορκισμούς για τη φυματίωση, να βάζουν αστέρια στα ρούχα των Εβραίων και να τους στέλνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου θα εξοντώνονται με επιστημονικό τρόπο μαζί με τους υπόλοιπους υπανθρώπους, τους ανήμπορους , τους αριστερούς , τα ΑΜΕΑ, τους Ρομά, τους ομοφυλόφιλους... Τώρα που ο "σοφός λαός"  έβαλε στη Βουλή τους ελληναράδες βιβλιοπώλες και τους ναζιστές,  ήρθε η ώρα να πάρουν και την εξουσία , για να  διδάξουν στους " εθνικούς μειοδότες,  στους "υπηρέτες των ξένων" και  στους αντίχριστους,  που από  κάποιο πρόβλημα στο DNA των προγόνων τους γεννήθηκαν σ΄αυτόν τον τόπο, το φως το αληθινό, δηλαδή το ... το ελληνικό.
Όσοι αρνηθούν την προσφορά των ελληνοχριστιανικών γιγάντων του πνεύματος και των αρείων "καθαρών", που γοητεύονται από την αρχαία Σπάρτη και τους ανεγκέφαλους ,αγράμματους μπρατσαράδες της, καλύτερα να τα μαζεύουν για άλλη χώρα . Διότι οι πατριδολάγνοι και ευγονιστές φωστήρες μπορεί να θυμώσουν. Και η ιστορία έχει αποδείξει ότι όταν θυμώνουν οι Ελληναράδες, κάτι κακό συμβαίνει πάντοτε στον τόπο. 
Μία φασιστική δικτατορία, λόγου χάρη, για να βάζει τα πράγματα στη θέση τους..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...