Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2012

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

«Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την... καταστροφή του Κόσμου!»

Εκδήλωση στο ΝΟΗΣΙΣ 
την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012
 
Συχνά αναγγέλλεται η καταστροφή του Κόσμου από ομάδες ή άτομα που αποσκοπούν είτε να διασκεδάσουν με τις αντιδράσεις του κόσμου, είτε για οικονομικό όφελος. Πάντοτε, όμως, τέτοιες ανακοινώσεις εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες, την ανάγκη και την περιέργεια που έχουν πολλοί από εμάς για το άγνωστο και την κατανόησή του. Δύο πολύ πρόσφατες αναγγελίες συνδέονται με τη διέλευση του κομήτη Hale Bobb το 1997 και τη εναλλαγή της χιλιετίας το έτος 1999 ή 2000 (προφητείες Νοστράδαμου).
 
Πρόσφατα μεγάλη έκταση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχει πάρει η «προφητεία» των Maya (Κεντρική Αμερική) ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2012 θα επέλθει η καταστροφή του Κόσμου.
 
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, στις 19.00, στο ΝΟΗΣΙΣ, ο καθηγητής Αστρονομίας Γιάννης Σειραδάκης θα παρουσιάσει τα ημερολόγια των Maya, θα τα εξετάσει από αστρονομικής πλευράς και θα διερευνήσει τη σύνδεσή τους με την παραπάνω «προφητεία».
 
Ο κ. Σειραδάκης με τη βοήθεια του προσωπικού του ΝΟΗΣΙΣ θα παρουσιάσει ζωντανά στο Πλανητάριο την ημερήσια και ετήσια κίνηση των ουρανίων σωμάτων και θα δείξει ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2012 δεν θα γίνει καμία σύνοδος πλανητών και ότι η ευθυγράμμιση του Ήλιου με το Κέντρο του Γαλαξία συμβαίνει κάθε χρόνο την ίδια ημέρα. Τέλος, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει, ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας της Θεσσαλονίκης με τα τηλεσκόπιά του θα μας ξεναγήσει στο όμορφο νυχτερινό ουρανό του Χειμώνα.
 
Τρόπος μετάβασης
Το ΝΟΗΣΙΣ βρίσκεται  απέναντι από το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
Είσοδος από την οδό  Χαριλάου – Θέρμης.
Με αστικό λεωφορείο: Γραμμή 66 (Χαριλάου – Θέρμη) αφετηρία Νέα Ελβετία, στάση εντός του ΝΟΗΣΙΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...