Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2012

ΔΙΑΒΟΛΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ


 
Ελληνίδες, Έλληνες,
Δεκαετίες ολόκληρες μερικές  οικογένειες πολιτικών και καμιά τριακοσαριά  οικογένειες οικονομικών ολιγαρχών δυναστεύουν τον τόπο σας. Έχοντας φτιάξει ένα σύστημα ελέγχου όλων των θεσμών, του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, της δικαιοσύνης, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, επιδίδονται ακόμα και σήμερα  σ΄ένα όργιο διασπάθισης και λεηλασίας του δημόσιου πλούτου.
Έχοντας στην κατοχή τους χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τοκογλυφικής πρακτικής αλλά και ΜΜΕ με αργυρώνητους δημοσιογράφους-εξπέρ στον αποπροσανατολισμό και εξαπάτηση των πολιτών, οι πολιτικοί και οικονομικοί ολιγάρχες σάς εκμαύλισαν  , σας εξαχρείωσαν, σας μετέτρεψαν σε έναν αδηφάγο κομματικό συρφετό , απαίδευτο, ανιστόρητο, εγωμανή και  αδίστακτο μπρος στην εξυπηρέτηση της ατομικής του ευημερίας.
Φυσικά, ο εσμός των εκατομμυρίων διαπλεκομένων από εσάς , από τη φύση του αντιπαραγωγικός και διεφθαρμένος, εξάντλησε κάποτε τα όριά του, έχοντας κατασπαταλήσει τους εθνικούς πόρους και καταχρεώσει τις επόμενες γενιές με  αβάσταχτο χρέος.
 
Ηχώρα σας , πτωχευμένη και λοιδορούμενη από όλους τους ξένους,  απειλείται σήμερα ευθέως  από λιμοκτονία.
Ένα κύμα αγανακτισμένων πολιτικών της Αριστεράς και της Άκρας Δεξιάς σας   ρίχνουν όλα τα δεινά αποκλειστικά στους διεφθαρμένους ντόπιους πολιτικούς σας και τους επάρατους ξένους,  που έχουν επιβάλει, λένε,  ένα νέο είδος Κατοχής στη χώρα, αποκρύπτουν όμως επιμελώς την ατομική ευθύνη καθενός ξεχωριστά από εσάς τα εκατομμύρια ψηφοφόρους που συμμετείχατε  έως το 2009 στο μεγάλο "πάρτι της χρεοκοπίας", μολονότι γνωρίζατε  πολύ καλά πως μετείχατε σε μία ανήθικη επιχείρηση που έβλαπτε πολλαπλώς την Ελλάδα. Χωρίς εσάς  τους οπαδούς και την ομόθυμη συμμετοχή σας  στην καταλήστευση της Ελλάδας από τα κόμματα εξουσίας, η χώρα σας θα ήταν τελείως διαφορετική. 
Η παλαιότερη κυνική δήλωση του Πάγκαλου ότι "μαζί τα φάγατε" διατηρεί σήμερα στο ακέραιο την ισχύ της αφού, παρά τις εξαιρέσεις των λιγοστών τιμίων και ακέραιων Ελλήνων εργαζομένων και πολιτικών , οι περισσότεροι από εσάς και ντερλικώσατε και ήπιατε τον άμπακο στο διάστημα της απόλυτης δικομματοκρατίας του τόπου σας.
Η δημόσια εικόνα που παρουσιάζετε οι περισσότεροι από εσάς , αγανακτισμένοι φίλοι μου , είναι σκανδαλιστική ακόμα και για έναν διάολο όπως εγώ.Τόσα πολλά χολιγουντιανά σπίτια, τόσα πολλά ακριβά αμάξια , τόση προκλητική γκλαμουριά στην αμφίεση και στη διασκέδαση από χιλιάδες συμπατριώτες σας αυτό, άραγε, δεν αποκαλύπτουν;
Πώς γίνεται να είσαι  πτωχευμένος και να κυκλοφορείς με Καγιέν και Τσερόκι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ...