Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΜΗΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ

 
ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ 
ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ
"ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ , ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ "

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα ο Θάνος Τζήμερος ολόκληρη την επιστολή που έστειλε στις 20 Οκτωβρίου του 2011 στην καγκελάριο Μέρκελ την οποία αποκαλεί "Εξοχοτάτη" και αναφέρει ότι στη θέση της θα έλεγε "να πάει στο διάβολο αυτή η χώρα".
Η επιστολή είναι ένας καταπέλτης κατά του διεφθαρμένου ελληνικού πολιτικού κόσμου και του αντίστοιχου σάπιου  Κράτους που στήθηκε πάνω στη βάση της  εξυπηρέτησης της κομματικής του πελατείας. 
Ο επιστολογράφος καλεί τη Μέρκελ να συμβάλει  στην εξυγίανση και στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού Κράτους, γεγονός που θα απελευθερώσει αυτόματα τις υγιείς ανθρώπινες μονάδες, που είναι πολλές , διαθέτουν εξαιρετικά προσόντα και είναι σε θέση να απογειώσουν τη χώρα. 
Η περιγραφή των φαινομένων της ελληνικής παθογένειας γίνεται με μεγάλη οξύτητα αλλά δεν είναι άδικη , καθότι αναφέρεται  σε πρόσωπα και καταστάσεις που ταλάνισαν πραγματικά τη χώρα και εξακολουθούν να την  ταλαιπωρούν  , εξαπατώντας ή  διαφθείροντας το λαό προς όφελος πάντοτε των προνομιούχων οικονομικά στρωμάτων και μιας κομματικής ελίτ που μοιράζει προνόμια στους ημετέρους για να κάνει προσοδοφόρες μπίζνες με τα κρατικά και τα κοινοτικά κονδύλια.
Η επιστολή θα ξεσηκώσει προφανώς θύελλα αντιδράσεων από το γνωστό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τους παπαγάλους του, που θα κατηγορήσουν τον Τζήμερο για εθνική  "μειοδοσία" και άλλα ηχηρά παρόμοια, όμως κανείς από αυτούς δε θα αναφέρει ούτε μία λέξη για την "ταμπακιέρα", ότι δηλαδή όσα αναγράφονται σε αυτήν αποτελούν καθημερινά θέματα συζήτησης από τους τίμιους αλλά αφάνταστα ταλαιπωρημένους Έλληνες, από αυτούς που σήμερα συνθλίβονται από τα σκάνδαλα και τις αμαρτίες των διεφθαρμένων πολιτικών και των κομματικών στρατών τους.
Φυσικά, είναι ολοφάνερο ότι η επιστολή απευθύνεται μεν τυπικά προς την κυρία Μέρκελ, στην ουσία όμως προορίζεται για να διαβαστεί από τον ελληνικό λαό. Το σκόπιμα προκλητικό ύφος της , που επικεντρώνεται στη δεικτική αναφορά των μεταπολιτευτικών παθογενειών, εκφράζει, κατά τη γνώμη μας, τη διαμαρτυρία ενός ευαίσθητου ανθρώπου για τα δεινά που υφίσταται επί δεκαετίες ο τόπος από ασυνείδητους εγκληματίες, τους οποίους όχι μόνο ανέχθηκαν οι πιο πολλοί αλλά και υπήρξαν τσιράκια τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


"Εξοχότατη,

Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα, για να βγει από την εντατική, αλλά, όπως διαπιστώνετε κάθε μέρα, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν δεν αντιμετωπιστεί πρώτα η αιμορραγία: το διεφθαρμένο, σπάταλο, και εχθρικό σε κάθε προσπάθεια παραγωγής, κράτος. Αν δεν έχετε βρεθεί σε ελληνική υπηρεσία ζητώντας ένα οποιοδήποτε πιστοποιητικό δεν μπορείτε να φανταστείτε ούτε τον βαθμό της διαφθοράς ούτε την έκταση του παραλογισμού αυτού του καφκικού μηχανισμού. Το κράτος αυτό που αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους πρώην αφισοκολλητές των δύο κομμάτων τρώει, όπως ο γύπας στην τραγωδία του Αισχύλου «Προμηθέας Δεσμώτης», τα σπλάχνα του παραγωγικού δυναμικού αυτής της χώρας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες: Ελλάδα δεν είναι μόνο οι απατεώνες πολιτικοί και οι γραφειοκράτες που μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε για τη χώρα μας. Η Ελλάδα έχει ένα τεράστιο δυναμικό ευφυών, δημιουργικών, εργατικών και ηθικών ανθρώπων που στραγγαλίζονται κάθε μέρα από την κομματική μαφία. Αν στην Ιταλία η Μαφία έχει συναλλαγές με το κράτος, στην Ελλάδα, Μαφία είναι το ίδιο το κράτος! Όλα αυτά τα χρόνια, οι πολιτικοί σε συνεργασία με τους εργολάβους δημοσίων έργων που είναι παράλληλα ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, κλέβουν ασύστολα τις επιδοτήσεις της Ε.Ε. και τους φόρους όσων Ελλήνων δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, ενώ προσφέρουν εξοργιστική ασυλία σε κάθε γκάγκστερ του συναφιού τους.

Τι θα κάνατε εσείς αν ακούγατε τον εφοριακό που ήρθε στην επιχείρησή σας για έλεγχο και τα βρήκε όλα άψογα, να σας λέει ότι είναι αδύνατον να γυρίσει στην εφορία με «άδεια χέρια» και ότι πρέπει οπωσδήποτε να γράψει πρόστιμο και να πάρει κι αυτός τη μίζα του; Κι όμως, υπάρχουν πολλοί πρώην δημόσιοι υπάλληλοι που παραιτήθηκαν γιατί δεν άντεχαν να περνούν όλη τη ζωή τους σε ένα γραφείο χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε, παρά μόνο ρουσφέτια διορισμών και παρανομιών με την ευλογία του πολιτικού τους προϊσταμένου!

Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας σήμερα στην Ελλάδα που να θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή χώρα. Η Παιδεία, το μέλλον κάθε χώρας είναι πεδίο αισχρής συναλλαγής καθώς οι φοιτητές με νόμο του Ανδρέα Παπανδρέου που μόλις τώρα καταργήθηκε, ψήφιζαν για τους Πρυτάνεις και πουλούσαν τις ψήφους τους με αντάλλαγμα τα θέματα στις εξετάσεις και τις θέσεις για τις διδακτορικές διατριβές.

Οι αγρότες όλα αυτά τα χρόνια, με πολιτική κάλυψη, εξαπατούσαν την Ε.Ε εμφανίζοντας εκτάσεις που δεν καλλιεργούσαν και ψεύτικη παραγωγή για να εισπράτουν τις επιδοτήσεις, ενώ τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων αντί να αξιοποιηθούν στην αναμόρφωση των καλλιεργειών και στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής γινόντουσαν πολυτελή αυτοκίνητα και γλέντια στα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας.[.............]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...