Δευτέρα, Απριλίου 23, 2012


 ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...

«Καθώς γνωρίζετε, στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλός σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομά σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς για την εργασία μου αυτή δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας. Επίσης παραλάβατε ο ίδιος χειρόγραφη μελέτη μου για τη σημερινή κρίση, την οποία έγραψα κατόπιν παραγγελίας σας αντί αμοιβής 10.000 ευρώ. Μου στείλατε με συνεργάτη σας 2.500 ευρώ και μάταια περίμενα τα υπόλοιπα.

Κατόπιν της παραπάνω απαράδεκτης συμπεριφοράς σας προς εμένα που τόσα σας προσέφερα, σας καλώ να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντί μου και να μου καταβάλλετε 14.000 ευρώ» .

Από το εξώδικο που θυροκόλλησε στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο... Γεώργιος  Γεωργαλάς, θεωρητικός και υπουργός της Απριλιανής Χούντας, ζητώντας να πληρωθεί από τον μπαταχτσή Καμμένο για πολλαπλές παρασχεθείσες υπηρεσίες , " επιφυλασσόμενος", μάλιστα, " για κάθε νόμιμο δικαίωμά" του.
 


 






"Είσαι συκοφάντης!"




  
" Δώσε τα λεφτά, ρε μπαταχτσή!"
 **********************************
family guy animated gif images
 
"Α καπού κουλουκουπού κουλουκουπού κουλουκουπά...
Τούμπου τούμπου ζα, τούμπου μάγοι,
θα μας   ψήσουν οι ανθρωποφάγοι,
τούμπου τούμπου ζα, τούμπου ζίτσου
στο καζάνι κι η μαμά του Κίτσου
Τούμπου τούμπου και τα μπου,
φάγαν τη γριά, ντου ντου,
ντούμπου ντούμπου ντούμπου και μπα μπου,
πέσαν όλα τα ταμπού!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...