Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2012

ΕΦΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΙΑ ΚΑΙ...ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

                  ΕΦΤΑ  ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ...ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ


1. ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ  ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
όσους  ταγούς (πολιτικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς, 
" πνευματικούς")  απεργάστηκαν συστηματικά τη δυστυχία μας.

2. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
όλους τους (γαλαζοκοκκινοπράσινους) πολιτικούς και  συνδικαλιστές, που εξαπάτησαν και διέφθειραν το λαό , διασπαθίζοντας το δημόσιο χρήμα και οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία.

3.  ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ
 να μπουν στη φυλακή εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για τα μεγάλα σκάνδαλα  του χρηματιστηρίου, των εξοπλισμών, των δημόσιων έργων, της Ολυμπιάδας, της παράνομης επιδότησης  αγροτών και κτηνοτρόφων  , του διορισμού εκατοντάδων χιλιάδων ημετέρων στο δημόσιο, της παράνομης συναλλαγής των γαλαζοπράσινων κομμάτων με διεφθαρμένες εταιρείες.

4. ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
 όσοι εισφορο- και φορο-διαφεύγουν, δεν ασφαλίζουν τους εργαζόμενούς τους ή τους υποχρεώνουν σε μαύρη εργασία.

5. ΝΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ
άμεσα το  κράτος, δίνοντας έμφαση στα Δημόσια οικονομικά, τη  Δικαιοσύνη, την Υγεία , την Παιδεία και την κοινωνική πολιτική. Όσον αφορά τη Δικαιοσύνη, οφείλει να είναι πραγματικά ανεξάρτητη, να εκδικάζει ταχύτατα τις υποθέσεις και να είναι αμείλικτη με τους παρανόμους.

6. ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
εκείνων των ιδιωτών ή των  δημόσιων λειτουργών που κλέβουν, χρηματίζονται και καταπατούν τον όρκο τους,  όσο ψηλά κι αν στέκονται αυτοί.

7. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ 
με τους  (δεξιούς και αριστερούς) λαϊκιστές αλλά και με  τους λαϊφσταϊλίστες, αυτά τα καθίκια που επί δεκαετίες  χαϊδεύουν τα αυτιά των πάντων , προωθούν τους κολλητούς ,χειραγωγούν
την κοινή γνώμη και μας έχουν κολλήσει στο σβέρκο πίνοντάς μας το αίμα σαν τα τσιμπούρια...

1 σχόλιο:

Λ.Σ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΒΑΘΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΧΑΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...