Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2012

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΣΠΛΑΧΝΟΒΙΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ...

 
"Δε σας καταλαβαίνω, Κύριε! 
Τι εννοείτε όταν με ρωτάτε εάν πρέπει
σήμερα να εμπιστευτείτε τους κολιούς μας;"
********************************************************

Πρόστιμο ύψους € 500.000 επιβλήθηκε μετά από εισήγηση του Δ.Σ. του Φορέα και υπογραφή του αρμόδιου Υπουργού σε βάρος αλυσίδας σούπερ μάρκετ, εξαιτίας των επανειλημμένων υποτροπών της στην κατοχή και διακίνηση μη ασφαλών – ακατάλληλων τροφίμων και της μη συμμόρφωσής της στους προγενέστερους ελέγχους του ΕΦΕΤ.
Παραβάσεις που επιβεβαιώθηκαν και από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 8.3.2011, κατόπιν καταγγελίας, σε κατάστημα της εταιρίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση κατείχε και διέθετε στην κατανάλωση ψάρια, τα οποία έφεραν ορατά, ζωντανά παράσιτα στα σπλάχνα τους, ήτοι τρόφιμα μη ασφαλή – ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν.
Στο ίδιο κατάστημα της εταιρίας στην Πυλαία έχει γίνει μάλιστα κατά το παρελθόν σειρά ελέγχων και σε 10 από αυτούς διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση κατείχε και διέθετε στην κατανάλωση μη ασφαλή – ακατάλληλα τρόφιμα. Γενικότερα, σε βάρος της συγκεκριμένης εταιρίας και μόνο την τελευταία τριετία (2009 – 2011) έχουν επιβληθεί, με αποφάσεις του Δ.Σ. του ΕΦΕΤ, 110 πρόστιμα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τροφίμων, εκ των οποίων 50 για μη ασφαλή – ακατάλληλα για κατανάλωση τρόφιμα και τα υπόλοιπα για θέματα που σχετίζονται άμεσα με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.
**************************************
ΗΘΙΚΟΝ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Yasmine Hamdan - Hal (official music video) #JimJarmusch EditQ « Ω εύθραυστη καρδιά μου/ Ο χωρισμός με σκοτώνει»...

I adore you And if a day passes by without seeing you I forget you How come this time I drew you The Longing moves the nostalgia in my heart...