Σάββατο, Αυγούστου 20, 2011

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΕΚ;

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ  Η ΕΛΛΑΔΑ,
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΕΚ;

Αποκαλυπτικό στιγμιότυπο σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επιτέλους, οι δύο κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις συμφώνησαν να αναπέμψουν κοινή δέηση στην Παναγία Σουμελά, για να αναλάβει ως επίσημος χορηγός  την προστασία της  Ελλάδας.
Κύκλοι προσκείμενοι στα επιτελεία των δύο κομμάτων  δήλωναν ανακουφισμένοι από αυτή τη θεαματική εξέλιξη και διαβεβαίωναν τον ελληνικό λαό ότι η υποστήριξη της Παναγίας θεωρείται δεδομένη λόγω των αισθημάτων λατρείας που τρέφει προς το πρόσωπό της.
Στη φωτογραφία που αναρτούμε βλέπουμε επίσης τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη και τον επιχειρηματία και γνωστό αεκτζή  Μελισσανίδη να συνοδεύουν τον Κουκουλόπουλο και τον Σαμαρά στην περιφορά της ιερής εικόνας.Λέτε  να μετέβησαν και αυτοί στην Ημαθία για να ζητήσουν από την Παναγία κάποια τρομερή χάρη, να ξεβρομίσει  λ.χ. τη συμπρωτεύουσα από τα σκουπίδια ή να βγάλει  την ΑΕΚ από το βόθρο στον οποίο έχει πέσει;Πιθανόν, πολύ πιθανόν,για όσους πιστεύουν στα θαύματα της Παναγιάς,  απόλυτα  όμως απίθανο για όσους πιστεύουν ότι η εποχή των θαυμάτων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...