Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ...

  • Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος: "Οι Τραγικοί Μύθοι Σήμερα" (25/08-18/09/2011)

    Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Αθήνας με θέμα "Οι Τραγικοί Μύθοι Σήμερα", από 25 Αυγούστου έως 18 Σεπτεμβρίου.
  • Β΄ Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου (28-30/07/2011)

     Βωλάξ Τήνου

    Το Β΄Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο, 28 έως 30 Ιουλίου, στη Χώρα, στο χωριό Βωλάξ και στην πλατεία του χωριού Πύργος.
  • Χώρα Νάξου "Η ιστορία της Νάξου στον Παπαδιαμάντη" (29-31/07/2011)

    Η "Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη" του Σ.Φ.Νάξου διοργανώνει εκδηλώσεις υπό τον γενικό τίτλο "Η ιστορία της Νάξου στον Παπαδιαμάντη", με εστίαση στο μυθιστόρημά του "Οι Έμποροι των Εθνών", του οποίου ο μύθος αναφέρεται στα πρώτα χρόνια της κατάληψης της Νάξου από τον Μάρκο Σανούδο. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Νάξο, από 29 έως 31 Ιουλίου 2011.
  • Νέα έκδοση από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης

    Κωνσταντίνα Ριτσάτου "ΜΕ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...Ο Αλέξανδρος Ρίζος Ραγκαβής και το νεοελληνικό θέατρο".
  • Παρουσίαση βιβλίου (21/08/2011)

    Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Τρίμορφο" σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζακύνθου "Ούγος Φ'ωσκολος" και υπό την αιγίδα του Δήμου Ζακύνθου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Διονύση Ν. Μουσμούτη "ΟΥΓΚΟ ΦΟΣΚΟΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ" που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της οικίας του ποιητή (οδός Φωσκόλου και Κ. Ξένου, Ζάκυνθος), την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ.
  • "Έκρηξη" Παπαδιαμάντη

    Παραστάσεις, συναυλίες, αναγνώσεις με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Παπαδιαμάντη.
  • Διεθνές Συμπόσιο: "Βυζάντιο και Αραβικός κόσμος: Συνάντηση Πολιτισμών" (16-18/12/2011)

    Tο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΥΠΠΟΤ: "Θεσσαλονίκη: Σταυροδρόμι Πολιτισμών", που περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων από πολιτιστικούς και παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης με στόχο την προβολή του πολιτισμού και την ενίσχυση του εξωστρεφούς χαρακτήρα της πόλης, διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2011, Διεθνές Συμπόσιο με τίτλο: "Βυζάντιο και Αραβικός κόσμος: Συνάντηση Πολιτισμών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...