Δευτέρα, Μαΐου 09, 2011

ΤΑ ΗΘΗ ΑΛΛΟΤΕ...

ΤΑ ΗΘΗ ΑΛΛΟΤΕ...


Ένα σπαρταριστό κείμενο-διαμαρτυρία   που  κυκλοφόρησε πριν από 31 χρόνια στην Αργολίδα από την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ  Τροιζηνίας και αφορούσε την ίδρυση κάμπινγκ  γυμνιστών στην περιοχή.

Κρετινικού τύπου ηθικολογία και   αφελέστατη επιχειρηματολογία,  
μνημείο ταυτότητας ενός κόμματος 
  εξ αρχής  σχιζοφρενικού: υποσχόταν τη "μεγάλη αλλαγή",
στο πλαίσιο όμως της βαθύτατης
συντήρησης, που επί δεκαετίες είχε επιβάλει
η δεξιά παράταξη, με αποκορύφωμα τη Χούντα. 
Ιδεολογικά και ηθικά  απόλυτα κοπλεξικό,
το ΠΑΣΟΚ ελάχιστα συνέβαλε στον εκμοντερνισμό
των ηθών, αφού πορεύτηκε χέρι-χέρι 
με τους πιο αντιδραστικούς από τους 
"θεσμοφύλακες¨της χώρας,
κυριότατα με την Εκκλησία, στην οποία 
προσέφερε άπειρες φορές "γην και ύδωρ".

ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΙΣΜΟ

1.Κάθε Έλληνας έχει υποχρέωση να υπερασπίζεται τα αγνά ήθη και έθιμα της Φυλής μας, απέναντι σε μόδες κατευθυνόμενες απ΄το εξωτερικό, και μάλιστα όταν είναι διεφθαρμένες και ανιδέστατες, όπως π.χ. ο ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ στην Αργολίδα και σ΄όλη την Ελλάδα μας.
2.Είναι πολύ σωστή η αγανάκτηση όλου του κόσμου για το θέμα που μας δημιούργησαν, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ και χωρίς να σκεφτούν την ηθική μας και των παιδιών μας, οι αρμόδιοι, επιτρέποντας την εγκατάσταση διεφθαρμένων ξένων στις Ιερές ακτές μας.
3. Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια έφερε και θα φέρει όλο και μεγαλύτερη ηθική και οικογενειακή και κοινωνική αναστάτωση στην περιοχή μας. Ας το ξέρουν οι κυβερνώντες.
4Ας μην ξεχνάνε οι παντός είδους υπεύθυνοι ότι το θέμα του ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΙ ΤΕΝΤΥΜΠΟΫΣΜΟΙ, ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ μικρών και μεγάλων. Η ΕΝΟΠΛΗ ΒΙΑ, ΟΙ ΠΟΡΝΟ-τανίες με ήρωες μικρούς και μεγάλους, στον κινηματογράφο και την T.V. ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι πραγματικότητα στον Τόπο μας.
5. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ:
Και ο ΕΟΤ, που έδωσε τέτοιες άδειες, χωρίς να ρωτήσει τους κατοίκους της περιοχής που βλάφτει.
Και η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, προ παντός, που για λίγο εύκολο συνάλλαγμα δίνει "ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ" ή μάλλον "ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΝ" στους αφηνιασμένους ξένους και δεν βλέπει ότι, αφού ζήτησαν τις ακρογιαλιές μας και τις πήρανε, τώρα ζητάνε ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ( και θα τα πάρουνε, αν πάμε έτσι) εν ονόματι του ραγιαδισμού ότι "ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ", άρα Ό,ΤΙ μας ζητάνε οι ..."πολιτισμένοι" Δυτικοί...πρέπει να τους το δίνουμε!!!
6.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!
7. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,
ΚΑΛΟΥΜΕ,
ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΤΕ για τη Θρησκευτική ΕΙΤΕ για την Ηθική ΕΙΤΕ για την Κοινωνική ΕΙΤΕ για την Πολιτική ΠΡΟΚΟΠΗ των ανθρώπων αυτής της ΧΙΛΙΟΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗΣ Χώρας,ΝΑ
ΞΕΣΗΚΩΘΗ
ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ενάντια στο ξεπούλημα της Αξιοπρέπειας, της Ηθικής, της Οικογένειας και τελικά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ των ευγενικών ανθρώπων της Περιοχής μας και της Χώρας ολόκληρης.
8. Να καταλάβουμε ότι θανάσιμος εχθρός δεν είναι ΜΟΝΟ ο γυμνισμός αλλά και τα ναρκωτικά και ΟΛΑ τα ξενόφερτα προϊόντα της διαφθοράς και της ΣΑΠΙΛΑΣ της παρηκμασμένης "Δύσης", που, σώνει και καλά, θέλουμε να ανήκουμε.

Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ.
[ΜΑΪΟΣ 1980] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Jan Stanislawski (1860-1907)- Polish modernist painter and founder of various innovative art groups-Πολωνός μοντερνιστής ζωγράφος και ιδρυτής διαφόρων καινοτόμων ομάδων τέχνης

Ο Jan Grzegorz Stanisławski (24 Ιουνίου 1860, Vilshana – 6 Ιανουαρίου 1907, Κρακοβία, Αυστροουγγαρία) ήταν Πολωνός μοντερνιστής ζωγράφος, ...