Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



Η Υποψήφια για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασημίνα Ξηροτύρη και όλοι οι Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» θα δώσουν συνέντευξη τύπου την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΜΘ στην Στρατηγού Καλλάρη 5, στις 13:30 το μεσημέρι. Στην συνέντευξη θα παρουσιάσουν την Διακήρυξη και τις βασικές θέσεις του Προγράμματος του συνδυασμού, όπως και τους Αντιπεριφερειάρχες και ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων του ψηφοδελτίου.


Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» έχουν ήδη αρχίσει τις προεκλογικές τους δραστηριότητες στο Νομό τους, όπως:

1. Ο Παύλος Παπαδόπουλος – Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Σερρών
Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας στο ΤΕΙ Σίνδου – Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων – Ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου – Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝ – Δυο φορές υποψήφιος βουλευτής Σερρών με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογικές αναμετρήσεις

2. Ο Σίμος Οφλίδης – Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής
Δημοτικός σύμβουλος Νέων Μουδανιών (1982-86), πρόεδρος του ΠΟΜ - μέλος των διοικήσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φάρος» - Εκδότης της εφημερίδας «Αντίλαλοι από τα Μουδανιά και τα γύρω - αντιπρόσωπος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής. Τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με το ΚΚΕ Εσωτερικού το 1981 και το 1985 και με τον Συνασπισμό το 1989.

3. Η Αναστασία Κωνσταντινίδου – Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ν. Κιλκίς
Δασκάλα – Γραμματέας Συλλόγων δασκάλων Κιλκίς - Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο χώρο των δασκάλων επί σειρά ετών με την «Αυτόνομη Παρέμβαση» - Ιδρυτικό μέλος της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών Κιλκίς - μέλος της θεατρικής ομάδας της Τέχνης Κιλκίς και μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Π. Γυναικοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: