Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

ΕΞΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


  • Z΄ Συμπόσιο Κλασικών Σπουδών (21-05-2010)

    O Tομέας Kλασικής Φιλολογίας του Tμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Iωαννίνων σας καλεί να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Z΄ ΣYMΠOΣIOY KΛAΣIKΩN ΣΠOYΔΩN, την Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010.

  • Το Βραβείο "Διδώ Σωτηρίου" στον Εμμανουήλ Κριαρά

    Η Εταιρεία Συγγραφέων απένειμε το εφετινό βραβείο "Διδώ Σωτηρίου" στον Εμμανουήλ Κριαρά. Η βραδιά προς τιμήν του Εμμ. Κριαρά πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2010.

  • Ο ποιητής και κριτικός Θανάσης Μαρκόπουλος

    Εκδήλωση με θέμα "Ο ποιητής και κριτικός Θανάσης Μαρκόπουλος" θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010 (ώρα 20.30), στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

  • Έκθεση: "Τέχνη, Δημιουργία, Λογοτεχνία και Μελωδία"

    Έκθεση με θέμα "Τέχνη, Δημιουργία, Λογοτεχνία και Μελωδία" οργανώνει ο δήμος Καισαριανής και ο όμιλος Unesco Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος την Τετάρτη, 26 Μαΐου στις 19.00. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του Αϊ Γιάννη.

  • Συνέντευξη της Κικής Δημουλά

    Συνέντευξη της Κικής Δημουλά στην Καθημερινή και τη δημοσιογράφο Όλγα Σελλά. Στη συνέντευξη η συγγραφέας, μετά το Ευρωπαϊκό Βραβείο Λογοτεχνίας, μοιράζεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της.

  • Ομιλία του συγγραφέα Μισέλ Φάις

    Στο πλαίσιο των "Συναντήσεων των 8:00 μ.μ.", την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010, ο συγγραφέας Μισέλ Φάις θα μιλήσει με θέμα: "Ο ξένος στη γραφή του Φάις- Η αυτοβιογραφία ενός Άλλου", στη βιβλιοθήκη του τομέα Νεοελληνικών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας (αιθ.208), Νέο Κτήριο Φιλοσοφικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στις 8 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...