Κυριακή, Μαΐου 30, 2010

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ!
28 Μάιος 2010 ... Ξέφρενη κούρσα πραγματοποιούν οι τιμές αρκετών προϊόντων εισαγωγής, τροφίμων και άλλων, στη διαδρομή από το τελωνείο του Πειραιά μέχρι τα ράφια των σούπερ μάρκετ...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΘΥΜΩΣΑΜΕ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΤΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ.

Πολλές φορές έως τώρα οργιστήκαμε με
εξώφθαλμες πρακτικές εξαπάτησής μας από τα μεγαλοκρεφτρόνια της αγοράς, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να εκτονωθούμε σχολιάζοντας απλώς τα γεγονότα δημόσια κα ιδιωτικά. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ) ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΜΑΣ.

ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ , ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.

2 σχόλια:

Psychedelic Reflection είπε...

kai pws tha to kanoyme afto thilathi?

Sting είπε...

Είναι πολύ απλό: ή εγγραφόμαστε μαζικά στις υπάρχουσες οργανώσεις ή φτιάχνουμε μια καινούρια.
Μιλάμε όμως για μαζική συμμετοχή. Τότε θα καταλάβουν ότι δεν είμαστε μια αμελητέα ποσότητα διαμαρτυρομένων, αλλά μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που ξέρουν να υπερασπίζουν τα συμφέροντά τους.
Χωρίς εμάς , οι έμποροι δεν έχουν αντικείμενο εργασίας...