Κυριακή, Μαΐου 02, 2010

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ...

"Παπαπαπαπαπα; Άπαπαπαπαπα!"


1. Γ. Παπακωνσταντίνου: « Η χώρα δε θα πάει στο ΔΝΤ, γιατί το πιστόλι μας είναι γεμάτο και το Μάιο η κατάσταση θα είναι σημαντικά καλύτερη.» (Απρίλιος του 2010).
*
2. Θεόδωρος Πάγκαλος: « Αποοκλείω κατηγορηματικά κάθε περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ. Αμφισβητώ ακόμα και την πιθανότητα τούτο να ζητηθεί από τους εταίρους μας. » (Φεβρουάριος 2010).
*
3. Ευάγγελος Βενιζέλος: «Να σταματήσει αμέσως η συζήτηση για το ΔΝΤ, διότι υπονομεύει τη συνολική προσπάθεια της χώρας.»(Μάρτιος 2010).
*
4. Αννα Διαμαντοπούλου: « Νέα μέτρα δε θα τα άντεχαν οι πολίτες και η κοινωνία στο σύνολό της.» (Φεβρουάριος 2010).
*
5. Πάνος Μπεγλίτης «Επιπλέον μέτρα θα ήταν εξέλιξη καταστροφική για όλους μας, για την ελληνική οικονομία, την κοινωνική συνοχή, την ανάπτυξη του τόπου.» (Μάρτιος 2010). ΔΝΤ: "Γουστάρω πολύ τις ελληνικές σαρδέλες!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...