Παρασκευή, Απριλίου 30, 2010

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ

«Αποκοπείς ο Παπισμός εκ του ενιαίου σώματος της Εκκλησίας και στερηθείς της Θείας Χάριτος απέβη αιρετικόν συνονθύλευμα κακοδοξιών και πλανών με έκδηλα εις τας ημέρας ημών αποτελέσματα τας χιλιάδας των αποκαλύψεων διά τα ειδεχθή κακουργήματα παιδεραστίας και παιδοφιλίας εις όλην την υφήλιον του λεγομένου Ρωμαιοκαθολικού Κλήρου, ο οποίος άνευ της ζωοποιού Χάριτος Του Παναγίου Πνεύματος αδυνατεί να τηρήση όρκους αγαμίας και παρθενικής βιοτής με μόνον βοηθόν την νοησιαρχικήν διαδικασίαν παραδιδόμενος εις χυδαία και βορβορώδη πάθη ατιμίας και εις ψυχοπαθολογικάς εκτροπάς».

Την κοτσάνα εκτόξευσε εν ψυχρώ ο... σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ,στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο θεολογικής ημερίδας, με θέμα το «Παπικό Πρωτείο σε σχέση με τη Συνοδικότητα στην Εκκλησία», που οργάνωσε η μητρόπολή του την περασμένη Τετάρτη.

Να χαίρονται και να καμαρώνουν τον ιεράρχη τους για τις φωτεινές ιδέες του οι Πειραιώτες χριστιανοί . Εάν με τέτοια επιχειρήματα απαντάει η Εκκλησία στις προκλήσεις των καιρών, τότε το μέλλον της Ελλάδας είναι απολύτως εξασφαλισμένο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...