Τρίτη, Μαρτίου 09, 2010

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η ΕΙΔΗΣΗ

Εκκλησία

Της Σταυροπροσκυνήσεως ήταν χθες και αρκετά αυτοδιοικητικά στελέχη της Ν.Δ. από την κεντρική Μακεδονία πήγαν με καθυστέρηση στη συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης, για τον «Καλλικράτη».

Α/ Το «παρών» έδωσαν και οι βουλευτές Κ. Γκιουλέκας, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Σ. Αναστασιάδης. Κάποιοι από αυτούς διαμαρτυρήθηκαν ότι μια τέτοια μέρα δεν έπρεπε να ορίσουν συνάντηση νωρίς το πρωί, οπότε ο έχων το πρόσταγμα, γραμματέας Αυτοδιοίκησης, Βασίλης Μιχαλολιάκος εξήγησε από μικροφώνου: «Ξέρετε, τα στελέχη μας εκκλησιάζονται. Πρώτοι πηγαίνουν στην εκκλησία και τελευταίοι φεύγουν. Γι' αυτό καθυστερούν να έρθουν». (Σημείωση Γεροντάκου: "Γι΄αυτό είναι τόσο... καθυστερημένοι οι πολιτικοί αυτού του κόμματος!")

Β/ Με καθυστέρηση έφτασε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Οχι λόγω εκκλησιασμού, αλλά επειδή συμμετείχε σε δενδροφύτευση και παίρνοντας τον λόγο σχολίασε: «Ασχολούμαστε με το πράσινο, γι' αυτό εισπράττουμε πράσινες μπούρδες και πράσινα άλογα από την κυβέρνηση». Ηρθε κι έδεσε.
Ν.Ρ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 8/3/2010
Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
... για πολλοστή φορά στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, όχι
μόνο για την παντελή ανικανότητά του στην άσκηση του
έργου του, αλλά κυρίως για τη θρασύτητα που τον διακρίνει,
όταν αναφέρεται στο έργο των πολιτικών του αντιπάλων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...