Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


  • Ημερίδα: "Από τα Αρχαία στα Νέα Ελληνικά"

    Ο Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας και το Σχολείο Ελληνικών για Ξένους "Μέγας Αλέξανδρος" διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: "Από τα Αρχαία στα Νέα Ελληνικά". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Χίλτον" (αίθουσα "Ερατώ Α"), την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 (18.00-21.00).

  • Ημερίδα για τον Αλέξανδρο Αργυρίου

    Το Τμήμα Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης οργανώνει Ημερίδα για τον Αλέξανδρο Αργυρίου. Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του Δ.Π.Θ. στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010.

  • Βραδιά ποίησης αφιερωμένη στον Γιάννη Ρίτσο

    Βραδιά ποίησης αφιερωμένη στον Γιάννη Ρίτσο με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννησή του οργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Παλαιστίνης και ο Σύλλογος Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας-Βηθλεέμ, το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009 (ώρα 18.00), στο Khalil Sakakini Cultural Center (Παλαιστίνη).

  • Ποιητικό - μουσικό αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο

    Η λογοτεχνική ομάδα "Ιδεοκύματα" σας προσκαλεί σ' ένα ποιητικό - μουσικό αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο, τη Δευτέρα 21 Δεκέμβρη (8 το βράδυ), στο cafe LAZY LIZZARD (Καλλιδοπούλου 5, Θεσσαλονίκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...