Σάββατο, Ιουνίου 13, 2009

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟ ΠΡΟΚΟΠΗ

* ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ
*ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
*ΑΝΑΞΙΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ.
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΑΣ ΤΟΥ:
1.

Καταρρέει σαν χάρτινος πύργος η (γαλάζια) «επανίδρυση του κράτους» και τον λογαριασμό για τις αντισυνταγματικές απομακρύνσεις στελεχών του ευρύτερου δημόσιου τομέα (που «καρατομήθηκαν» στο ξεκίνημα της «νέας διακυβέρνησης» το 2004-05), αλλά και για τις παράνομες και αντικοινοτικές περικοπές αμοιβών που έκανε η κυβέρνηση, θα κληθούν να πληρώσουν τώρα ακριβά όλοι οι φορολογούμενοι.
Ο «νόμος Παυλόπουλου» (ν. 3260/04) κρίνεται αντισυνταγματικός, κατά το μέρος που προέβλεψε την απομάκρυνση (αυτοδίκαιη λήξη της θητείας) χιλιάδων διευθυντικών στελεχών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αλλά και ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ (νομικών προσώπων δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου), οργανισμών και επιχειρήσεων που εποπτεύει το κράτος. Αυτό σημαίνει ότι τα χιλιάδες στελέχη που απομακρύνθηκαν παράνομα, μόνο και μόνο προς χάριν της «επανίδρυσης», δηλαδή για να τοποθετήσει η κυβέρνηση «ημετέρους», δικαιούνται υπέρογκα κονδύλια, αφού πρέπει να εισπράξουν μισθούς υπερημερίας αναδρομικά, από την ημέρα που εκδιώχθηκαν μέχρι την ημέρα που θα έληγε κανονικά η θητεία τους ή η σύμβαση ορισμένου χρόνου (συνήθως 3ετής έως 5ετής).
Εφημερίδα "Έθνος"

2.

Πληθαίνουν τα κρούσματα διαφθοράς σε ολόκληρο το φάσμα της δημόσιας διαίκησης. Πρωταθλητές αναδεικνύονται οι Εφορίες, οι Νομαρχίες και οι Δήμοι, ενώ δεκάδες είναι οι περιπτώσεις δημοσίων υπαλλήλων που εκμεταλλεύονται την ιδιότητά τους , για να αποσπάσουν χρήματα από έλληνες πολίτες και οικονομικούς μετανάστες. Σήμερα π.χ. έγινε γνωστή μεγάλη κομπίνα χορήγησης 5.000 πλαστών ΑΦΜ σε λαθρομετανάστες, προκειμένου να αποκτήσουν χαρτιά νομιμοποίησης για την παραμονή τους στη χώρα.


3.

Αφήνοντας να χαθούν πέντε πολύτιμα χρόνια, το υπουργείο του προσπαθεί σήμερα να βάλει μια "τάξη" στο οξύτατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, χωρίς όμως να υπάρχουν ούτε ένα σαφές σχέδιο ούτε και η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.
Εν τω μεταξύ οι τοπικές κοινωνίες είναι ανάστατες , απαιτώντας μια "δυναμική λύση" του προβλήματος, σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις εξαγριωμένοι πολίτες
"έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους". Απίστευτες σκηνές αγριότητας εκτυλίσσονται σε δρόμους, πλατείες, χώρους λατρείας και στέκια μεταναστών,
με πρωταγωνιστές χρυσαυγίτες και άλλα "εθνικόφρονα" στοιχεία.

4.

Φουντώνει η εγκληματικότητα στη χώρα μας.
Πολλαπλασιάζονται οι ληστείες, οι κλοπές
και οι δολοφονίες.
Οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι από την αστυνομία.
Ακροδεξιοί κύκλοι εκμεταλλεύονται το κλίμα ανασφάλειας,
για να υπονομεύσουν τη Δημοκρατία, υμνώντας τη
δικτατορία των συνταγματαρχών και την εποχή
"του νόμου και της τάξης".
Όλο και περισσότεροι αφελείς μικροαστοί επιζητούν τη "σιγουριά"
του ολοκληρωτισμού ως απάντηση στην αβεβαιότητα
της παραπαίουσας δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...