Κυριακή, Ιουνίου 14, 2009

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ


"I would be glad if the so-called proud Hungarian Jews would go back to playing with their tiny little circumcised tail rather than vilifying me..."

"ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ! ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ..."

Krisztina Morvai*

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ωραία Χριστίνα Μορβάι είναι ουγγαρέζα δικηγόρος και αυτοαποκαλούμενη υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων (!).
Εκλέχτηκε ως επικεφαλής του ακροδεξιού (νεοφασιστικού) Ουγγρικού κόμματος Jobbik Magyarországért Mozgalom (Κίνημα για μια Καλύτερη Ουγγαρία), το οποίο απέσπασε 15% (!) στις πρόσφατες ευρωεκλογές και έβγαλε 3 βουλευτές.
Το Jobbik είναι δομημένο κατά το φιλοναζιστικό ουγγρικό κόμμα που υπήρχε στο μεσοπόλεμο και κυβέρνησε την Ουγγαρία. Η ιδεολογία του είναι καθαρά φυλετική και υπόσχεται ότι θα "καθαρίσει" τη χώρα από όλα τα "μιάσματα" που τη μολύνουν ( εβραίους, τσιγγάνους, ομοφυλόφιλους, εγκληματίες, διεφθαρμένους πολιτικούς) , ενώ υμνεί το προπολεμικό δικτατορικό καθεστώς της βασιλείας . Τα εμβλήματά του παραπέμπουν σε μιαν παραλλαγή του αγκυλωτού σταυρού και τα πιο δραστήρια μέλη του συγκροτούν παραστρατιωτικές ομάδες με στολές και περιβραχιόνια.
Το κόμμα αυτό έχει στενές σχέσεις με άλλα "συγγενή" κόμματα της Ευρώπης και προβάλλει τις ιδέες του με όλα τα δυνατά μέσα. Η παρουσία του στο διαδίκτυο γίνεται και μέσω της "φιλοξενίας" του από ιστοσελίδες με έντονο ρατσιστικό περιεχόμενο, όπως η παρακάτω, το λογότυπο της οποίας μοιάζει καταπληκτικά με το αντίστοιχο του ΛΑ.Ο.Σ :
Στο προεκλογικό βιντεακι που αναρτούμε θα δείτε
πόσο μοιάζει η προβολή των θέσεών του με τον
τρόπο που τα "αδελφά" κόμματα στην Ευρώπη
προβάλλουν τις πανομοιότυπες δικές τους.
Είναι δομημένο πάνω στον κλασικό
προπαγανδιστικό άξονα της
μανιχαϊστικής λογικής:
από τη μια μεριά οι Άλλοι ως εκπρόσωποι του Κακού
και από την άλλη μεριά Εμείς ως εκπρόσωποι του καλού.
Στην αδυσώπητη πάλη που θα ακολουθήσει
το Καλό θα θριαμβεύσει χάρη στην ψήφο
των αγνών πατριωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...