Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2009

ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (2)


"Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας εξαρθρώθηκε από τα τμήματα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Συνελήφθησαν 20 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται άμεσα σε αυτό.

Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 39 άτομα και ειδικότερα, 37 Έλληνες ηλικίας 20 έως 56 ετών και δυο αλλοδαποί ένας από το Καζακστάν 22 ετών
και ένας από την Αγγλία 59 ετών, οι οποίοι διαμένουν ή εργάζονται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε ακόμα δέκα πόλεις στην Ελλάδα (Λάρισα, Πτολεμαΐδα, Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά, Αμαλιάδα, Νεμέα, Μονεμβασιά, Πρέβεζα και Κέρκυρα).

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ένας καθηγητής Λυκείου από την Καλλιθέα, ένας πυροσβέστης που υπηρετεί στην ίδια περιοχή, δύο ξενοδόχοι εκ των οποίων ο ένας ιδιοκτήτης τεσσάρων ξενοδοχείων στην Κέρκυρα και ο άλλος στη Μονεμβασιά, ένας δικαστικός επιμελητής από την Αμαλιάδα, ένας βιομήχανος στην Αττική, τέσσερις επιχειρηματίες, έξι φοιτητές, έξι ιδιωτικοί υπάλληλοι, ένας έφεδρος
αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, επίσης στην Αττική και ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου ιδιωτικού δημοτικού σχολείου στα βόρεια προάστια."
Η είδηση από το In.gr

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ,
ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...