Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2009

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η πτώση ενός μήλου αποκάλυψε την κίνηση της γης.
Η πτώση του Ρουσόπουλου αποκάλυψε τη διαφθορά της κυβέρνησης.
Πολλές φορές η ζωή στα βόρεια προάστεια προάγει τις Παυλίνες σε
"συγγραφείς" και το γλείψιμο μεταμορφώνει τα κομματόσκυλα
σε βουλευτές και διευθυντές δημόσιων οργανισμών.
Πόσοι παράφοροι έρωτες δεν προήλθαν από τη θέα
καλλίπυγων Μπεζεντάκουδων και πόσοι γάμοι διάσημων
δικηγόρων από τη βλακεία που τους δέρνει;
Πόσες χριστοπαναγιές και πόσα γαμοσταυρίδια δεν εκτοξεύθηκαν
εν μέσω της νυκτός από τη μηχανική ψαύση ενός αθώου
τηλεχειριστηρίου, που έτυχε προς στιγμήν να εστιάσει την προσοχή μας
σε απόλυτες φρικαρίες σαν τον εικονιζόμενο;
STING

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυριο το πρωϊ, 4-2-2008, όλοι οι Ροδοπαίοι στο δικαστήριο, να διαμαρτυρηθούμε, να απαιτήσουμε το δίκαιό μας ΓΙΑΤΙ:
Το μόνο που μας απομένει, είναι να εναντιωθούμε και να ξεσηκωθούμε, ενάντια των νεοκοτσαμπάσηδων της Ροδόπης, των συμφερόντων των ιερών και χρυσοφόρων δολοπλόκων.

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου διαθέτει «ισχυρούς φίλους» που κινούνται σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και επιχειρηματικής «διαπλοκής»,τακτικά επισκέπτονται το μοναστήρι δεκάδες πολιτικοί.
Πρόκειται όπως είναι γνωστό στους Θρακιώτες, για έκταση 30.000 στρεμμάτων χέρσας και καλλιεργήσιμης γης γύρω από τη Βιστωνίδα λίμνη στο Πόρτο Λάγος, επίσης την ίδια τη λίμνη και τη νησίδα Άντα Μπουρού.
Αυτού του τύπου «γνωριμίες», επίσης οι γνωριμίες των χρυσοθήρων, του κ. Hoyt Brian Yee, (Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσ/νίκη, που έχει πείρα από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας), τη Ροδόπη την έφεραν στο χείλος του γκρεμού, την κατάντησαν εν δυνάμει «προτεκτοράτο» όπως το έτος 1919 μ.χ.
Οι πολιτικοί μας και τώρα ακόμη «αγρόν αγοράζουν», και δεν λαμβάνουν τέτοιες θέσεις και πρωτοβουλίες, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μιά για πάντα.
Πρόσφατα π.χ αναρτήθηκε στο blog «piazzadelpopolo», ντοκουμέντο δημόσιο έγγραφο, συγκεκριμένα το Προεδρικό Διάταγμα, που υπογράφει ο πρώην Νομάρχης κ. Σταυρόπουλος, με το οποίο χωροθετούνται και οριοθετούνται τα χρυσωρυχεία Σαπών, για τους πολιτικούς μας, «ο χρυσός είναι σιωπή» για αυτούς, αφού μέχρι πρότινος προσποιόταν ότι δεν γνώριζαν κάτι το σχετικό ενώ είναι πργματικό γεγονός.
Το έτος 2000 μ.χ. ο βουλευτής εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ κ. Πεταλωτής, ήταν Γραμματέας και ο νύν Νομάρχης κ. Γιαννακίδης ήταν αναπληρωτής Νομάρχης, του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ροδόπης.
Σε ότι αφορά το Βα(λ)τοπέδι, την Βιστωνίδα και τον ηγούμενο Εφραίμ, είναι γνωστό ότι, την τοπογραφική μελέτη εκπόνησε ο παπα-τοπογράφος κ. Δημήτριος Βασιλειάδης της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνης, δικηγόρος της Μονής ήταν ο Κομοτηναίος κατά την επίμαχη δίκη (που απόφαση δεν ανακοινώθηκε ποτέ παρά μόνον όταν «έσκασε» το σκάνδαλο) κ. Ζαφείρης Μέκος, και τώρα ακόμη οι πολιτικοί μας (Στυλιανίδης, Πεταλωτής και Γιαννακίδης), «σφυρίζουν αδιάφορα».
Κάποια στιγμή, όταν οι πρόσφυγες ιδιοκτήτες των χωραφιών, βεβαιώθηκαν ότι χάνουν τις περιουσίες τους, και δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν, για το κακό που τους έγινε, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Δαμασκηνός, δηλωσε στα τοπικά ΜΜΕ:
«Η Βιστωνίδα και οι παραλίμνιες της περιοχές, από την εποχή του Βυζαντίου, είναι ιδιοκτησία της Ιεράς Μονής του Βατοπεδίου, όποιος αγρότης θέλει, (πρώην ιδιοκτήτης των χωραφιών), θα μπορεί να ενοικιάζει τα χωράφια και να τα καλλιεργεί. Ακόμη τον μαρμαρωμένο βασιλιά ψάχνουμε, «πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι».
Οι λεγόμενοι, θρησκόληπτοι χριστιανοί, οι πολιτοφύλακες του περασμένου Δεκέμβρη, οι νεορθόδοξοι και τα λοιπά γνωστά και μη εξαιρετέα ακροδεξιά μιάσματα, που αυτοπαρουσιάζονται ως υπέρ-πατριώτες και υπερασπιστές των «πατρίων εδαφών» και της Ορθοδοξίας, ποτέ δεν υπερασπίσθηκαν τα δίκαια των ταλαιπωρημένων προσφύγων αγροτών!!!!!!
ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΡΟΔΟΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ,
ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ «αντί πινακίου φακής».
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ: ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΕΝΑΝΤΙΑΤΩΝ ΝΕΟΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ, και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.

Emilio Salvatore e Dolores Ibaruri (Pasionaria)-
Και τα αδέλφια μας: Laternaci Sefer usta –dansor Kara Fatme, ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης τους οφείλει από την βερεσέ αγορά του σιταριού,για την ΜΚΟ «Αλληλεγγύη 650000 Ευρώπουλα

ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ, ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
θα είχε πάει επειδή άκουσε τον Πατέρα του, και όχι τους δικηγόρους του
θα είχε ζητήσει από τον Πέτρο να "βάλει το μαχαίρι στη θήκη", αντί να απειλεί με προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας
θα είχε πάει χωρίς τη συνοδεία των "φουσκωτών" Πέτρου, Ιάκωβου, Ιωάννη
θα είχε πάει με τα πόδια και όχι με τη λιμουζίνα
θα είχε απαντήσει στους ερωτώντες βουλευτές: "ήρθα στον κόσμο για να μαρτυρήσω την αλήθεια", αντί να καταθέσει υπόμνημα
θα είχε σταθεί χωρίς φόβο απέναντι στα μέλη της Επιτροπής, αντί να τρέμει να ανοίξει το στόμα του
θα είχε απαντήσει: "στα κρυφά δεν είπα τίποτα", όταν θα τον ρωτούσαν οι βουλευτές για τα έργα του
θα είχε συγχωρέσει τους διώκτες του με το "Πάτερ άφες αυτοίς", αντί να τους αποκαλεί "αλειτούργητους, αλιβάνιστους και εγωιστές".
Όμως τι λέμε; Υπάρχει ποτέ περίπτωση ο Χριστός να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για «30 αργύρια»; Θυσιάστηκε στο Σταυρό του Μαρτυρίου, για να σώσει την ανθρωπότητα.





Η «τριζωνική Ροδόπη»
Αναδημοσιέυουμε το παρακάτω σχόλιο, γιατί νομίζουμε ότι:
τους «Los Decamisαdos» και τους «Ρωμιόγυφτους», μετά μερικά χρόνια θα τους μνημονέυετε για τα «λεγόμενά τους».


Η «ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΟΠΩΣ Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Το νομάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη τον «φώτισε» ο θεός και πήρε τις καταλληλότερες αποφάσεις κατά την χρονική περίοδο 2002 έως το 2008.
Μέσα σε έξη χρόνια της θητείας του, η πολύ υψηλή «δημοφιλία του» και τα «αποθέματα επαφής του» σε διεθνές επίπεδο, κατόρθωσε να συνεργασθεί με τον ηγούμενο ΕΦΡΑΙΜ, με τους χρυσοθήρες της COPPERCO, με τον αμερικάνο πρόξενο BRIAN HOYT YEE, για την προώθηση των εναλλακτικών καλλιεργειών στη Ροδόπη. Πρόκειται για μια σκέψη που έχει συζητηθεί μεταξύ του προξένου Brian Hoyt Yee και του νομάρχη Ροδόπης, η οποία παίρνει σάρκα και οστά, « θα ξεκινήσει μια μορφή συνεργασίας» τόνισε ο κ. Γιαννακίδης και ευχαρίστησε τον κ. Yee, γιατί όπως είπε ο κ. Γιαννακίδης «μια δέσμευση του σήμερα συγκεκριμενοποιείται». (Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008), την ημέρα που οι φοιτητές και οι μαθητές διαδήλωναν στη Κομοτηνή για την άνανδρη δολοφονία του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Τελευταία «πάτησε πόδι στη Ροδόπη», ο Μεγάλος Διδάσκαλος της μασονίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΕΑΣ. Ίδρυσε την «Πινακοθήκη Χρήστου και Κλειούς Μανέα»στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, παρόντος και του κ. Γιαννακίδη
κατά την ημέρα των εγκαινίων.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στη Ροδόπη «εγκαταστάθηκε», όλο το φάσμα της διεθνούς παραοικονομικής διαπλοκής. Αποτέλεσμα αυτών των προσωπικών στρατηγικών του Νομάρχη με την αμέριστη σύμπραξη της κυβέρνησης της ΝΔ και του κ. Στυλιανίδη, είναι:
1)Η Δυτική περιοχή της Ροδόπης, (παραλίμνια περιοχή της Βιστωνίδας, 24000 στρεμμάτων να ανήκει στον ηγούμενο Εφραίμ). Ο ηγούμενος Εφραίμ, επιστρέφει για να εξιλεωθεί τα ανταλλάξιμα ακίνητα με την Βιστωνίδα. Όπως διαπιστώνεται από την τελευταία του επιστολή προς την Κυβέρνηση, δεν παραιτείται από τα «κυριαρχικά δικαιώματα» της Βιστωνίδας, τα οποία μεταγράφηκαν στο υποθηκοφυλακείο. Αυτή η ιστορία θα συνεχισθεί.
2)Η ανατολική περιοχή (Σάπες) 20000 στρέμματα «ανήκει» στους χρυσοθήρες της COPPERCO.
3)Στην κεντρική πεδινή «πάτησαν πόδι», οι αμερικάνοι με ενδιάμεσο κρίκο τον πρόξενο BRIAN HOYT YEE, για να προωθήσουν λένε τις εναλλακτικές καλλιέργειες. Ο ίδιος πρόξενος στα σύνορα Κοσόβου- Σκοπίων εγκατέστησε την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση του κόσμου. Είναι εγκαταστημένοι και ζούν και μηχανεύονται το μέλλον των Βαλκανίων 25000 στρατιωτικοί!!!!!!!
4)Στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης «πάτησε πόδι», η μασονία με τον ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ.

ΕΡΩΤΗΜΑ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ:
ΠΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΓΙΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ; ΜΟΝΟΝ «Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΙΟΥ ΟΡΟΥΣ».
ΟΠΩΣ Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ!!!!!!!

EMILIO SALVATORE

ΣΣ. Αν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και εν δυνάμει Πρωθυπουργός σύντροφος Γιώργος Παπανδρέου, πιστεύει ότι με αυτής της πολιτικής ποιότητας στελέχη, θα υλοποιήσει την «Πράσινη Ανάπτυξη» στη Ροδόπη,
«πλάνην οικτράν πλανάται».

Κώστας Καραμανλής : αδιανόητα ψεύδη

  ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή / Με αδιανόητη ευκολία εκστομίζει ψέματα - Ιδού το έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη «Αφού το ζήτησε ο πρώην...