Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28, 2006

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2007

Μία παγκόσμια αποκλειστικότητα του gerontakos.blogspot.com από
το φίλο του blog Καζαμία
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2007
ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΑΪΟΣ: Δραματική μεταβολή του καιρού. Η χώρα σε περίοδο παρατεταμένου πολικού αντικυκλώνα. Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς αναβάλλεται για τα Χριστούγεννα, ύστερα από πρόταση της Αλέκας Παπαρήγα. Πυκνές χιονοπτώσεις καλύπτουν τα ορεινά και τα πεδινά, αναγκάζοντας τους τουρίστες που παραθέριζαν ως τώρα στα παράλια να μετακινηθούν στα πλησιέστερα χιονοδρομικά κέντρα , για να απολαύσουν τα αγαθά του χειμερινού τουρισμού. Λόγω της σύγχυσης που επικρατεί στα μέρη αυτά , τα κρούσματα ληστειών παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Παρατηρούνται ακόμη και περίεργα φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς, όπως η περίπτωση ενός Αλβανού χιονάνθρωπου που λήστεψε έναν Έλληνα συνάδελφό του στα 3-5 Πηγάδια.
Η καιρική αστασία επιδρά αυξητικά και στην τεστοστερόνη των αρρένων, οι οποίοι καταλαμβάνονται από ερωτικό παροξυσμό. Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα βιασμών που καταγγέλλονται από γυναίκες- θύματα στην Αστυνομία, η οποία αδυνατεί, λόγω ελλείψεως προσωπικού, να συλλάβει τους δράστες.Παράλληλα η τιμή της βενζίνης ξεπερνάει την τιμή του χαβιαριού και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης εξισώνεται με την τιμή του αβγοτάραχου, προς γενική ικανοποίηση των ψαράδων του Αιτωλικού.Την ίδια πορεία ακολουθούν και οι τιμές της ντομάτας, που επωφελείται της μεγάλης ζήτησης και μπαίνει στο χρηματιστήριο. Το ακόλουθο δίστιχο γίνεται το σλόγκαν των ημερών:
Καλύτερα ντοματίνια Κρήτης κι ας είναι Ολλανδικά,
παρά λαχανάκια Βριξελών που είναι εμετικά!
Στο μεταξύ ο Σάκης Ρουβάς καταφεύγει για ζεστασιά στη βίλα του Ψινάκη και η Άννα Βίσση για τον ίδιο λόγο στη βίλα του πρώην της , αλλά εκδιώκεται από τη νυν του με βαριά τραύματα στο κεφάλι, που προξενήθηκαν, κατά πληροφορίες του ALTER, από αντικολλητικό τηγάνι Gounelas .
Ο Πρωθυπουργός Μαμαλάκης δηλώνει αποφασισμένος να πατάξει την κακοκαιρία :
" Πολίτες του κατεψυγμένου αυτού τόπου, θαρρείτε! Εμείς στην κυβέρνηση είμαστε ένα σώμα και μία θαλπωρή. Θα προτάξουμε το σώμα μας στο χιονιά και με τη θαλπωρή μας θα τον λιώσουμε.Ύστερα θα τον κάνουμε ένα δροσιστικό απεριτίφ και θα τον προσφέρουμε σε ποτήρια από κρύσταλλο Βοημίας σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!!"
Η αισιόδοξη πλευρά του χιονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: