Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2006

Το ζηλόφθον ζωντανό

Πολύ στρες , σας διαβεβαιώ, έχει η ζωή μέσα στη φύση, αγαπητοί μου άρρενες! Όλο μάσημα , πιλάλα και νάνι.Άσε που κάθε τόσο πρέπει να πυροβολούμε τα θηλυκά με το εξάσφαιρο για να υπερασπίσουμε την ανδρική μας υπόληψη... Τι να σας πω; Σκέτος Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, μέρες που είναι τώρα!
Δεν ξέρετε πόσο σας φθονώ εσάς τους Θεσσαλονικιούς . Με τους φραπεδοκουβάδες σας , με τις μπουγατσοταψάρες σας, τις γυράκλες και τα τζιβιτζιλοουζάκια σας, φιλοσοφείτε καθημερινώς για τη ματαιότητα των εγκοσμίων, ενώ μπροστά σας ο Θερμαϊκός αστραποβολάει σαν σκατομπάρμπουνο στο καλαθάκι του ερασιτέχνη αλιέως. Αχ , ρε κωλόφαρδοι!..

1 σχόλιο:

gademissa είπε...

Ολα τα πήρατε εσείς οι Πρωτευουσιάνοι. Μεγάλα έργα, δουλειές... όλα δικά σας. Ε,ας έχουμε και μεις κάτι για να ζηλεύετε (λέμε τώρα)

:-)

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...